Maxwell Business Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen

Template Informatie

Maxwell Business Joomla-sjabloon is een schone, minimalistische en elegante sjabloon die is ontworpen en ontwikkeld met behulp van het krachtige en lichtgewicht Warp-framework en UIKit. De sjabloon integreert zowel bootstrap minder en grid om complexe maar eenvoudig te maken lay-outs te presenteren. Het bevat onbeperkte Google-lettertypen, meer dan 5 aangepaste lettertypen die niet afhankelijk zijn van externe servers en onbeperkte achtergrond- en tekstkleuren. Mawxwell is ontworpen met minder animaties om ervoor te zorgen dat de focus op inhoud niet verloren gaat terwijl tegelijkertijd wordt verzekerd dat de gebruikerservaring niet wordt aangetast. Hieronder zijn enkele van de vele functies. Belangrijkste kenmerken: Lichtgewicht en volledig responsive Warp 7 frameworkNice Scroll-plugin voor soepel scrollenDragend en neerzetten van paginabuilderHonderden shorcodesMetselwerkportfolioVierkant en rechthoekig rasterportfolioAlternatieve paginalay-outsInformeert brutalistisch ontwerpGebruik eenvoudigweg een pagina met één pagina met behulp van de zwevende zijbalk navigator Aangepaste 404-fout pageBootstrap en minder integratieUnlimited Google fontsUnique custom fontsUnlimited background coloursHonderden ongelimiteerde aanpassingenTienen van aanpassingen via het sjabloonbeheerderspaneelOver 35 modulepositiesGoogle mapsUikit-integratieIncorporates materiaalontwerpRuns op de nieuwste versie van Joomla en WarpDrag en drop-form builderAlle gebruikte extensies zijn opgenomen in het downloadpakketLangdurige termijnondersteuningAangepast ontworpen aanmeldings- en gebruikersregistratiepagina's Aangepaste ontworpen contacteer ons paginaAlle gebruikte en geleverde extensies zijn gelicentieerd onder GNU-GPL wat betekent dat je krijgt wat je ziet op de demosite (n o pro extensie is gebruikt).

Template 74804: Joomla Template
Ontwerper:SpringCoders
Foto's:De gebruikte foto's in de template demo zijn ter illustratie en zijn niet inbegrepen met de template.
Ondersteuning:Je kunt gebruik maken van basis ondersteuning via de Nederlandse klantenservice van Zign. Voor uitgebreide ondersteuning kun je in het Engels contact opnemen met SpringCoders, de ontwikkelaar van dit thema.
Downloads:0
Bronbestanden:
Features:Bootstrap, Easy Installation, Responsive, Sample Data Installer, Search Engine Friendly, Services, Team Members, Testimonials, Timeline
Onderwerp(en):Financieel adviseur, Management, IT, Verzekeringen, Bank, Zakelijk, Financieel, Dienstverlening
ExcludeExclusive:Yes
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?