Big Game Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen








Template Informatie

Big Game is een speciaal thema voor een homepage van een hockeyteam gebaseerd op Joomla. Het prachtige ontwerp van de gebruikersinterface bevat verschillende vooraf geïnstalleerde kleurenschema's die een originele en moderne uitstraling kunnen geven aan de gloednieuwe bron van uw team. En omdat dit thema is ontwikkeld op basis van de nieuwste versie van Joomla CMS, biedt het volledige controle over alle parameters van de paginalay-outs van uw site. Er is een keuze voor de dimensies van alle elementen, instellingen voor sociale netwerkintegratie en nog veel meer. En een reeks adaptieve functies in de code zorgt ervoor dat het thema correct werkt op elke mobiele platform. En voor meer flexibel en gemakkelijk werk, kunnen veel populaire Joomla-modules van derden eenvoudig hierin worden geïntegreerd.

Template 74636: Joomla Template
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:8
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Back To Top Button, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery
Animation:HTML plus JS
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready, T3 Framework
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Hockey, Sport, Sport en Reizen, Meer Sport
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?