Plandolo Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Plandolo Joomla Template
Plandolo Joomla Template
Plandolo Joomla Template
Plandolo Joomla Template
Plandolo Joomla Template
Plandolo Joomla Template
Plandolo Joomla Template
Plandolo Joomla Template

Template Informatie

Dit Joomla-thema, klaar voor gebruik, is eenvoudig te installeren en aan te passen. Vooral voor gebruikers die geen lange tijd willen doorbrengen om de complexe structuur van hun site te begrijpen. Of gebruik een groot aantal extensies en add-ons van derden. In de instellingen van het thema is alles heel duidelijk en eenvoudig: secties, titel en beschrijving van de site, achtergrondafbeeldingen en widgets. Het bedieningspaneel vereenvoudigt het werk enorm met dit alles. In plaats van de standaardachtergrond kunt u uw eigen afbeelding uploaden. En een belangrijk kenmerk van het thema is het aanpassingsvermogen van de interface. Het zorgt voor het werk van het thema op de schermen van alle apparaten, ook mobiele apparaten.

Template 74545:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:6
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Back To Top Button, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery
Animation:HTML plus JS
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready, T3 Framework
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Architectuur, Aannemer, Ontwerp, Design en Fotografie
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?