CallLogic Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
CallLogic Joomla Template
CallLogic Joomla Template
CallLogic Joomla Template
CallLogic Joomla Template
CallLogic Joomla Template
CallLogic Joomla Template
CallLogic Joomla Template
CallLogic Joomla Template

Template Informatie

Dit is een modern gebruiksklaar Joomla-thema gemaakt voor de website van uw callcenter. Voor het introduceren van uw services en andere dingen. Het maakt gebruik van moderne animatie. Het thema is in moderne stijl. Het kan ook geschikt zijn voor mobiele toepassingen. Het is een kwalitatieve sjabloon die is gemaakt door professionals. Het ziet er geweldig uit op elk apparaat. De sjabloon is een echte vondst. Dit thema heeft een thematisch ontwerp en ondersteuning voor meerdere browsers. Grafische elementen bieden veel opties voor het versieren van uw toekomstige website. Hoogwaardige achtergronden brengen de hele sfeer van het prachtige ontwerp en de stijl van de website over. Het thema maakt gebruik van een nieuw systeem voor het instellen en beheren van inhoud, waardoor het maken van uw site veel eenvoudiger wordt.

Template 74464:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:9
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Back To Top Button, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery
Animation:HTML plus JS
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready, T3 Framework
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.2.0-3.8.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.8.12
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Callcenter, Zakelijk, Dienstverlening
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?