Bon Bon Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Dit is een zeer mooie bruiloft agentschap Joomla Thema van een site voor elk gebied van het leveren van diensten voor het bedrijfsleven. Met dit thema kunnen uw bezoekers eenvoudig de gewenste service vinden en u bellen om deze te bestellen. Het gegeven thema van een website van een huwelijksbureau is gemaakt op basis van Joomla. Op de hoofdpagina staat een schuifregelaar en blokken voor uw services. In het portfolio-gedeelte kunt u een lijst met reeds voltooide projecten regelen. Alles is heel eenvoudig, maar tegelijkertijd zeer functioneel en praktisch. Goed doordachte verspreiding van informatie op de pagina's van de bron maakt de sjabloon zeer beknopt en begrijpelijk. De interface laat de bezoeker van de site duidelijk zien waar hij als eerste op moet letten. In dit thema is alles harmonieus en mooi voor het oog. En het zorgt ervoor dat de bezoeker sm-terug wil komen.

Template 73958: Joomla Template
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:22
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Back To Top Button, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery
Animation:HTML plus JS
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.2.0-3.8.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.8.12
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Huwelijk, Woning en Gezin, Fashion en Beauty, Mens en Maatschappij
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?