ITforse Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

De website is letterlijk het gezicht van het IT-bedrijf. Als de website niet echt indrukwekkend is, wie zou dan geloven dat ontwikkelaars van het bedrijf hun werk perfect doen? De goede eerste indruk is een sleutel tot winstgevende zaken, dus als u de nummer 1 in uw niche wilt worden, heeft u deze Joomla-sjabloon nodig. Het trekt de aandacht vanaf het eerste zicht. Een groot aantrekkelijk beeld met animatie-effecten doet zijn werk perfect - iedereen die het ziet, is geïntrigeerd en gaat verder. Het ontwerp is nauwkeurig en minimalistisch, het kleurenschema is elegant en de foto's zijn scherp. Trouwens. Alle afbeeldingen die u in de demo ziet, zijn opgenomen in het sjabloonpakket.

Template 71735: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis en mag je kosteloos gebruik maken van de Engelstalige klantenservice.
Downloads:20
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Elektronica
Tags:business, company, services, blog, joomla, it
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready, T3 Framework
Overige Functies:Advanced Theme Options, Alternative Module Layouts, Back To Top Button, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery, Tooltips
Animation:HTML plus JS
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.2.0-3.8.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.8.10
Formulier(en):Contact Form, Login Form, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?