Curl Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Curl Joomla Template
Curl Joomla Template
Curl Joomla Template
Curl Joomla Template
Curl Joomla Template
Curl Joomla Template
Curl Joomla Template
Curl Joomla Template

Template Informatie

Baarden zijn enorm populair en kapperszaken floreren. Niet alleen vrouwen willen er adembenemend uitzien, mannen hebben ook de neiging om om hun uiterlijk te geven. En natuurlijk is je kapperszaak niet echt populair zonder een stijlvolle website. Curl Joomla-sjabloon helpt u om uw webplatform prachtig te maken. Donkere kleuren, grote en scherpe foto's, contrasterende elementen - dit ontwerp trekt niet alleen de aandacht van de bezoeker, maar geeft hem ook het verlangen om een kapsel in uw salon te krijgen. De sjabloon heeft een reserveringsblok, dus het is eenvoudig om contact met u op te nemen voor uw klanten en handige opties voor delen van sociale media om over u te vertellen in de tijdlijnen van hun accounts.

Template 70601:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:2
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Sliced PSD, Alternative Module Layouts, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Modules Bundle Install, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery
Animation:HTML plus JS, Parallax
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.2.0-3.8.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.8.7
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Mode, Fashion en Beauty
Formulier(en):Contact Form, Login Form, User Registration, Search Form
ExcludeExclusive:Yes
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:MotoHosting SSD Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?