New Life Church Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
New Life Church Joomla Template
New Life Church Joomla Template
New Life Church Joomla Template
New Life Church Joomla Template
New Life Church Joomla Template
New Life Church Joomla Template
New Life Church Joomla Template
New Life Church Joomla Template

Template Informatie

New Life is een van de meest inspirerende Joomla-thema's in de kerk. Het was afgestemd op de religieuze webprojecten. Het is visueel aantrekkelijk, interactief en mobielvriendelijk - het onmisbare trio voor het starten van een efficiënte website. De indeling op volledig scherm past zich aan de schermafmetingen aan en markeert alle inhoud op de juiste manier, ongeacht met welke browser uw klanten werken. Veel sjablooninstellingen kunnen direct worden gewijzigd via het bruikbare dashboard. Met een trendy ontwerpbenadering, is dit ontwerp visueel eenvoudig voor de ogen en moedigt het bezoekers aan. Dit geweldige websiteontwerp is ook rijk gedocumenteerd en wordt geleverd met een hoge kwaliteit 24/7 hulp. Zorg dat deze weblay-out de truc is voor uw bedrijfsadvertenties.

Template 67602:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:7
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Sliced PSD, Alternative Module Layouts, Back To Top Button, Calendar, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Custom Page Templates, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Modules Bundle Install, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery, Tooltips
Coding:1170 Grid System, CSS 3, jQuery, Semantic Code
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Functionaliteit:Blog, Forum, Gallery
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Camera Slideshow, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.2.0-3.8.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.8.4
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Religieus, Mens en Maatschappij
Formulier(en):Contact Form, Login Form, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:MotoHosting SSD Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit jouw nieuwe website?