Langerba Joomla 3 Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Langerba Joomla 3 Template
Langerba Joomla 3 Template
Langerba Joomla 3 Template
Langerba Joomla 3 Template
Langerba Joomla 3 Template
Langerba Joomla 3 Template
Langerba Joomla 3 Template
Langerba Joomla 3 Template
Langerba Joomla 3 Template

Template Informatie

Langerba is een goed gedocumenteerd en cross-browser compatibele oplossing voor een top notch taalschool website. Zijn vermogen omvat niet alleen opvallende look, maar ook bewezen technieken die kwaliteit verkeer zou rijden naar uw site. Sla uw tijd voor het ontwerpen van een vereiste functionaliteit voor een impactvolle online aanwezigheid. Het sjabloon is vooraf geladen met extra pagina's, die klaar om live te gaan uit de doos, geen noodzaak om een coder huren zijn. Gebruik Ons team vakkundig presenteren de bio van uw medewerkers, verhoging van de betrouwbaarheid met getuigenissen en vertel het uitgangspunt van uw bedrijf met Over ons pagina. Geef een sneak peak in uw dagelijkse routine met Blog. Het zal de bekendheid van uw cursussen te verhogen en zorgen voor een hoge SEO ranking. Voeg een gevoel van interactiviteit naar uw site met de rijke UI kit, gebruik maken van de kracht van meerdere elementen om de aandacht te benadrukken op wat echt belangrijk. Laat je creativiteit met Gallery en Portfolio, vul het in met de inhoud van uw keuze. Het spreekt vanzelf, dat de sjabloon werd geleverd met gesneden PSD, gedetailleerde documentatie en levenslange ondersteuning service. Wat nog meer? Ontdek de moordenaar kenmerken van Language Template Joomla School met de live demo.

Template 62066:
Ontwerper:ZEMEZ
Ontworpen voor:Exclusief gemaakt voor academie, universiteit, cursussen, onderwijs, het leren, het leren management systeem, begeleiding, onderwijs en boeken, de samenleving en de mensen, het bedrijfsleven en diensten websites.
Downloads:29
Bronbestanden: PSD PHP 
Overige Functies:Advanced Theme Options, Sliced PSD, Alternative Module Layouts, Back To Top Button, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Modules Bundle Install, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery, Tabs, Tag Cloud, Tooltips
Animation:HTML plus JS
Bootstrap Versie:3.0
Coding:1170 Grid System, 960 grid system, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive
Functionaliteit:Blog, Forum, Gallery
Gallery Script:MixItUp
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.2.0-3.8.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.6.0
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Waardering: (2 beoordelingen)
Onderwerp(en):Taalschool, Onderwijs, Onderwijs en Boeken, Hobby onderwijs
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  • HTML/PHP editor (bijv. Sublime Text, Brackets, Notepad++)
Aanbevolen hosting:MotoHosting SSD Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Er zijn nog geen vragen gesteld over Langerba Joomla Template

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?