Jumerix Joomla 3 Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Jumerix Multipurpose Joomla Theme is verpakt vol met een scala aan functies die blogs, portefeuilles, zakelijke of zakelijke projecten, evenals e-commerce sites van verschillende niches zal evenaren. Ontwikkeld in samenwerking met het beste ontwerp practices in het achterhoofd, het thema omvat een scala aan UI-elementen te personaliseren en te Spice up uw web-bron. Een set van TemplateMonster aangepaste modules en uitbreidingen is opgenomen in het thema gratis. Ook de verpakking inclusief vooraf ontworpen lay-outs die klaar is om live te gaan uit de doos zijn. Het spreekt vanzelf dat de thema responsive en retina-klaar. Live chat, commentaar systeem, en ingebouwde forum zijn ook beschikbaar. MegaMenu en Ajax-based search bieden de gebruiker over de gewenste inhoud in een handomdraai komen.

Template 60060: Joomla 3 Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk.
Ontworpen voor:Gebruik dit thema voor meerdere doeleinden en verschillende business niches.
Bronbestanden: PSD PHP 
Categories View:Grid, List
Onderwerp(en):Zakelijk
Tags:business, cms, construction, corporate, creative, modern, portfolio, premium, professional, service, template, unique, website, blog, joomla
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Multipurpose, Responsive, Sliced PSD, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options, Blog, Online Store/Shop, Gallery, Portfolio, Forum, HTML 5, jQuery, HTML plus JS, Parallax
Bootstrap Versie:3.0
Valuta:USD, GBP, EUR
Gallery Script:MixItUp
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.2.0-3.8.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.8.8
Waardering: (25 beoordelingen)
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Er is 1 vraag gesteld over Jumerix Joomla Template

J.
J.
Ik heb een nieuwe joomla site aangemaakt, vervolgens het theme3311 geïnstalleerd. Daarna volgens de handleiding de bundel package en vervolgens de dumpfile met de juiste prefix. Maar krijg foutmeldinge op de home page.
Bij het installeren van de budel package kreeg ik ook foutmeldingen.

Geen idee waar het mis is gegaan en hoe het nu op te lossen.

Vriendelijke groet,
Jarco
Martijn
Martijn
Beste Jarco,

Wij ondersteunen alleen de installatie via "fullpackage.zip". De reden hiervoor is dat installatie zoals door jou beschreven vrijwel altijd mis gaat, en uiteindelijk veel meer tijd en moeite kost dan het installeren via fullpackage. Het bestand fullpackage.zip bevat een complete Joomla installatie, inclusief de template, extensies en modules, en alle voorbeeldinhoud.

Mijn advies is om de huidige Joomla installatie te verwijderen. Upload daarna het bestand fullpackage.zip en unzip.php naar je hosting pakket. Open unzip.php in de browser om fullpackage.zip uit te pakken op de server. Na uitpakken verwijder je beide bestanden van de server (niet vergeten!). Daarna open je je website, en start je de Joomla installatie. In de laatste stap importeer je de voorbeeldinhoud: sample_data.

Na installeren verwijder je de bestanden fullpackage.zip en unzip.php van de server. Je kunt Joomla bijwerken naar de meest recente versie via Componenten > Joomla Update.

Zie de handleiding: Complete Installation.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?