Photographer Portfolio Responsive Joomla Template Joomla 3 Template

Photographer Portfolio Responsive Joomla Template Joomla 3 Template 59132
Thema live demo
Photographer Portfolio Responsive Joomla Template

Joomla 3 Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Het thema heeft een elegante en stijlvolle zwart-wit kleurenschema. SEO en mobiele-vriendelijke, is het de bedoeling om uw portefeuille te opmerkelijker op het web te maken. De voorpagina is niet alles behalve een gedurfde, pagina-breedte slider voorzien. Door te klikken op een minimalistische hamburger menu icoon in de linker bovenhoek van het thema vindt u een fly-out panel met de hoofdnavigatie panel, een set van social sharing iconen, en contactgegevens te zien. Voor het gemak van de gebruikers, het thema is vooraf geladen met een sociale login optie, mensen te laten inloggen met behulp van hun bestaande sociale media details. Een rijke UI kit is voorzien om u te helpen uw online portfolio te versterken met elk type content die u wenst. Deze sjabloon is een deel van onze .

Template 59132: Joomla 3 Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Ontworpen voor:Gebruik dit thema voor de fotografie, design en architectuur websites.
Bronbestanden: PSD PHP 
Onderwerp(en):Fotograaf, Fotografie Portfolio, Design en Fotografie
Tags:agency, art, artist, camera, cameras, clean, company, creative, digital, fashion, gallery, illustrator, image, model, models, modern, painter, photo, photographer, photography, photos, picture, pictures, portfolio, studio, video, website
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Tabs, Quickstart Package, Advanced Theme Options, Blog, Gallery, Forum, HTML 5, jQuery, HTML plus JS
Gallery Script:MixItUp
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Waardering: (15 beoordelingen)
Formulier(en):Contact Form, Login Form, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?