Folitz Joomla 3 Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Het thema is ontwikkeld voor de fijne kunstgalerie. Zijn home page is schoon en minimaal. Eigenlijk, het bestaat uit de slider full-screen. De auteur maakt gebruik van split screens om de gewenste 'wow' effect te bereiken. Hoofdmenu van de Art Gallery Joomla Template is verborgen. Je kunt zien dat het klikken op het pictogram hamburger aan de linker bovenhoek van de webpagina. De citaten over kunst zijn ingelijst. Het frame wordt in het midden van de pagina. Kunstwerken zijn er ook te zien. Links naar bedrijf Facebook en Twitter accounts kunt u vinden op de rechter bovenhoek van de home page.

Template 58303: Joomla 3 Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk.
Ontworpen voor:Gebruik dit thema voor online galeries en musea presentaties.
Bronbestanden: PSD PHP 
Onderwerp(en):Kunst, Kunstgallerij, Kunst en Cultuur
Tags:antiques, art, artist, author, awards, calendar, canvas, collection, culture, drawing, education, events, exhibition, exposition, expressionism, fine, fresh, gallery, illustration, offers, oil, painting, picture, pictures, portrait, process, resources, specials, studio, theme, visitors, work
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Tabs, Quickstart Package, Advanced Theme Options, Blog, Gallery, Forum, HTML 5, jQuery, HTML plus JS
Bootstrap Versie:4.0.x
Gallery Script:MixItUp
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.9.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Waardering: (5 beoordelingen)
Formulier(en):Contact Form, Login Form, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Er is 1 vraag gesteld over Folitz Joomla Template

Joop
Joop
Ik heb een aantal joomla websites gemaakt die 'draaien' op een eigen kleine server. Kan ik deze template als volledig nieuwe site 'uitpakken' op mijn eigen server en nadien transporteren en hosten naar een echte web server?
Kan ik inhoudelijk mijn eigen fotomateriaal gemakkelijk plaatsen op de joomla template?
En als laatste vraag: is deze template 'snel' qua opbouw of draait er op de achtergrond veel software mee ?
Hoor graag van jullie voordat ik deze template aanschaf.
Martijn
Martijn
Beste Joop,

Je kunt de template eerst installeren op je eigen server, en daarna verplaatsen naar een definitieve locatie bij een hostingaanbieder. Je kunt dit zelf doen, door de bestanden en de database te verplaatsen, of je maakt gebruik van een van de vele tools die hiervoor beschikbaar zijn (zoals Akeeba Backup).

We raden aan om Joomla te installeren vanuit de fullpackage.Dit zip bestand bevat een complete Joomla installatie, inclusief de template, voorbeeldinhoud en alle benodigde extensies. De voorbeeldinhoud kun je importeren tijdens de laatste stap van de installatie (kies voor sample_theme).

Voor de galerijen wordt gebruik gemaakt van het component JoomGallery. Hierin kun je nieuwe categorieën aanmaken en onbeperkt foto's uploaden. De foto's in de slider op de voorpagina zijn als artikel gepubliceerd.

Er zijn een aantal extensies welke worden meegeleverd met de template. Je kunt de niet benodigde extensies na installeren vanzelfsprekend uitschakelen.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?