Gitex Joomla Template Joomla 3 Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Template Informatie

Deze sjabloon is een deel van onze toplijst.

Template 55590: Joomla 3 Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende zes maanden na aankoop van het thema gebruik maken van de Engelstalige helpdesk.
Ontworpen voor:Gebruik deze responsieve Joomla template for Business, elektronica, industriële of Law websites.
Bronbestanden: PSD PHP 
Onderwerp(en):Financieel adviseur, Zakelijk, Financieel
Tags:automate, business, clients, cms, company, convert, customer, enterprise, flex, flow, industry, principles, products, profile, services, solution, success, support, system, technical, technology, web
Features:Beheersysteem, Responsive, Search Engine Friendly, Sliced PSD, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options, Blog, Gallery, Forum, HTML 5, jQuery, HTML plus JS
Bootstrap Versie:2.3.1
Gallery Script:MixItUp
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Camera Slideshow, CarouFredSel, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.2.0-3.8.x, 3.0.x-3.5.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.4.x
Waardering: (13 beoordelingen)
Types:Joomla Templates
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Er is 1 vraag gesteld over Gitex Joomla Template Joomla Template

André
André
Ik ben bezig een site te maken voor een nieuw bedrijf. dit luk tot op zekere hoogte.
Wat ik graag wil is dat de site net zoals in deze template "mee groeit of krimpt" met het scherm waarop deze wordt bekeken.
is het zodat dit altijd werkt als ik deze template aanschaf en gegbruik of ligt dit voor een belangrijk deel aan de manier van ver ontwikkelen van de site.
kan ik de template overigens onafhankelijk installeren op de server van onze provider? of blijft er altijd een connectie met zign.nl?
Martijn
Martijn
Hoi André,

Dit is een perfecte template voor het maken van een bedrijfswebsite! Ben je bekend met Joomla? Deze template is ontwikkeld voor het Joomla beheersysteem, een zeer uitgebreid en gratis te gebruiken pakket met een groot scala aan mogelijkheden om je website te maken en te onderhouden.

Het meegroeien of krimpen met het schermformaat heet "responsive design". Deze template is volledig responsive, en werkt dus op alle apparaten. Dit werkt out-of-the-box en je hoeft er zelf niets voor in te stellen! We raden aan om de template te installeren met behulp van de (meegeleverde) fullpackage.zip. In dit zip bestand bevinden zich alle benodigdheden om de website te maken: Joomla 3, de template, alle modules en extensies, en de voorbeeldinhoud. Tijdens de laatste stap van de Joomla installatie importeer je de sample_theme voorbeeldinhoud, en na het afronden van de installatie is de website exact gelijk aan de live demo.

Voor webhosting kun je terecht bij onze eigen hostingdienst MotoHosting, maar dit is zeker niet verplicht. Elke Nederlandse hosting provider zal Joomla ondersteunen, en je hebt vrije keuze in het kiezen van een voor jouw geschikte hosting provider. Na aankoop is de template je eigendom, en mag je deze gebruiken om je website te maken. Er is dus geen verdere connectie met Zign. Ook zijn de templates volledig vrij van reclame of retourlinks naar Zign.nl, dit in tegenstelling tot veel andere template aanbieders waarbij je op de website een link zult aantreffen naar de maker van de template.

Mocht je verder nog vragen hebben, dan verneem ik het graag.

Met vriendelijke groet,
Martijn Munneke

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?