Prestige Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Heeft u een website nodig voor uw interieurbedrijf? Dan heb je iets speciaals nodig. Het is immers belangrijk om een aantrekkelijk en opvallend ontwerp te creëren als je je klantenbestand wilt vergroten. Niemand zal uw diensten willen bestellen voor het geval u geen goed ontworpen website kunt maken. En als je een slechte website hebt, kun je nieuwe klanten vergeten. Er zijn duizenden andere goede websites voor interieurontwerp en mensen zullen daar naartoe gaan, dus u heeft een goede website nodig voor uw bedrijf? waar kun je die krijgen? Je kunt het natuurlijk zelf maken. Maar het kost veel tijd. Als u een website bij ontwikkelaars bestelt, zal dit ook veel tijd en geld kosten. Dit is waarom een goed Joomla-thema een geweldige optie is. En we raden u aan het Prestige Joomla-thema te gebruiken. Het is een vooraf ontwikkeld product en je kunt het direct na het downloaden gebruiken. Omdat we moesten dat je interieur er geweldig uitziet, heeft dit Joomla-thema veel opvallende CSS3-animaties, overgangen en verschillende visuele effecten. Het is gemaakt in zachte kleurtinten, maar omdat het een zakelijke website is, is Prestige ook schoon en benadrukt het de belangrijkste delen van uw website.En natuurlijk is Prestige een thema met meerdere pagina's. Vanwege het enorme aantal pagina's kunt u alle gewenste informatie opnemen en sorteren om klanten intuïtieve navigatie te bieden. Er zijn een blog, galerij, portfolio, carrières en andere pagina's.Als je met klanten wilt communiceren, hebben ontwikkelaars een forum, sociale opties en getuigenissen opgenomen. Ontwikkelaars hebben ook de meegeleverde codering dubbel gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het zonder problemen werkt op verschillende apparaten en operationele systemen. En aangezien het een goed geoptimaliseerde codering is, zal uw website snel en SEO-vriendelijk zijn.

Template 102715: Joomla Template
Ontwerper:ZEMEZ
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Interieurontwerp, Ontwerp, Design en Fotografie, Woning en Gezin
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options, Blog, Gallery, Forum, HTML 5
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Waardering: (1 beoordeling)
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?