Lawex Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen

Thema Informatie

Als het gaat om juridische diensten, proberen mensen de best mogelijke optie te vinden. En een van de belangrijkste kenmerken is uw betrouwbaarheid. Daarom moet uw website een sfeer van betrouwbaarheid creëren. En het is belangrijk om een website-thema te vinden met een ontwerp dat klanten zal aantrekken. Toch moet het toch een website zijn met een corporate design. Het is belangrijk omdat je er ook op internet uit moet zien als een advocatenkantoor. En we hebben een Joomla-thema op de website waarmee u een dergelijke website kunt maken. Het is een Lawex Joomla-thema. Zoals de naam al aangeeft, is het een product dat speciaal is ontwikkeld voor advocatenkantoren en bedrijven die juridische diensten verlenen. En het allerbelangrijkste: het is een vooraf ontwikkeld product en u kunt het direct na het downloaden gebruiken. Er is geen reden om een paar weken te wachten voordat je website klaar is of om extra geld te betalen aan de ontwikkelaar. We weten dat uw website ook uw visitekaartje zal zijn. Daarom besteden onze ontwikkelaars veel tijd aan het creëren van een geweldig en origineel kleurenschema. Ze legden de nadruk op geometrische visuele elementen en voegden verschillende CSS3-animaties, overgangen, enzovoort toe. Ook vind je hier leuke visuele effecten. Of u kunt uw afbeeldingen toevoegen om het Lawex Joomla-thema te versieren. Het is tenslotte een volledig bewerkbaar thema en je kunt met een ontwerp spelen zoals je wilt. Het is ook een vrij compact thema en het zal gemakkelijk zijn om uw klanten intuïtieve navigatie te bieden. Er zijn ook vooraf ontwikkelde pagina's voor verschillende soorten juridische diensten. Er zijn pagina's over burgerrechten, militair recht, strafrecht, enzovoort. En dankzij de eersteklas codering weet u zeker dat uw website snel, responsive en SEO-vriendelijk zal zijn. Speciaal ontwikkeld voor advocatenkantoren SEO-vriendelijk Goed ontwikkeld kleurenthema Handige vooraf ontwikkelde pagina's Handige visuele elementen, effecten en UI-kits Contactformulier Social media-opties

Template 102543: Joomla Template
Ontwerper:ZEMEZ
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Licentie:Eenmalig gebruik (overdraagbaar)
Onderwerp(en):Advocaat, Rechten, Zakelijk, Mens en Maatschappij
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options, Blog, Gallery, Portfolio, Forum, HTML 5
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Is dit je nieuwe website?