ProFlow Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

De bloemenmarkt heeft een lang verhaal. En het lijkt erop dat het alleen in de toekomst zal groeien. Je kunt ook een geweldige onderneming maken op een bloemistenmarkt. Toch zijn er veel bloemenwinkels en die moet je overwinnen om succesvol te zijn. En het allerbelangrijkste: je hebt een platform nodig waarop je jezelf kunt adverteren, vooral als je indrukwekkende projecten hebt. U heeft een online portfolio nodig. Je hebt een website nodig. Toch heb je een website nodig die speciaal voor de webwinkel is ontwikkeld. Het moet responsive en betrouwbaar zijn. Het wordt tenslotte uw visitekaartje en u wilt de eerste indruk niet verpesten. Daarom raden we je aan om het ProFlow Joomla-thema te bekijken. Het heeft een aantrekkelijk en elegant ontwerp met veel meegeleverde visuele elementen. Natuurlijk kunt u uw eigen ontwerpelementen toevoegen. ProFlow is een volledig bewerkbaar thema en u kunt elk onderdeel van ontwerp en structuur wijzigen. Het is belangrijk op te merken dat het tijd kost om een nieuwe goede website te maken. En als je het nu wilt, is het ProFlow Joomla-thema een perfecte keuze. Het is een vooraf ontwikkeld product en je kunt het direct na aankoop gebruiken. Het is ook een zeer compact websitethema en stelt u in staat om alle belangrijke informatie over uw diensten, team, contacten enzovoort te vertellen. Als het gaat om bloemenwinkels, heeft u opvallende afbeeldingen nodig om uw bedrijf te adverteren. Daarom is het ProFlow-thema schoon. Het helpt je om met contrasten te spelen en iets moois te creëren. We hebben er ook voor gezorgd dat het probleemloos werkt. Door de codering werkt ProFlow op alle apparaten en operationele systemen. Ontwikkelaars zorgden ervoor dat het geen overbodige elementen bevat en daarom is ProFlow snel. Het is belangrijk omdat alleen snelle websites SEO-vriendelijk zijn.

Template 102409: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Bloemenwinkel, Bloemen, Cadeaus en Bloemen
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options, Blog, Portfolio, Forum, HTML 5
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?