Pelicor Floor Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Moderne klanten weten hoe ze internet moeten gebruiken. En het belangrijkste is dat ze ook online op zoek gaan naar vloerbedrijven. En als u uw klantenbestand wilt vergroten, moet u dit in gedachten houden. Je hebt een goede website nodig. Toch is het niet voldoende om een simpele website te maken met een klassiek design en een paar knoppen. Een slechte website is immers de moeite waard om te adverteren. Je hebt iets opvallends en moderns nodig. En het allerbelangrijkste: u hebt iets nodig dat perfect past bij uw vloerbedrijf. En daarom hebben we een Pelocor Floor Joomla-thema ontwikkeld. Het heeft alles wat u moet vertellen over uw diensten, materialen, prijzen enzovoort. En aangezien het een vooraf ontwikkeld websitethema is, kunt u het direct na aankoop gebruiken. Laten we beginnen met een ontwerp. Het Pelocor Floor Joomla-thema heeft een stijlvol ontwerp met veel opvallende geometrische elementen, leuke animaties en overgangen. En je kunt nieuwe elementen toevoegen om het te versieren. Pelicor Floor is tenslotte een volledig bewerkbaar thema en u kunt elk deel ervan wijzigen of verwijderen. En dankzij het kleurenschema kunt u een website maken die een sfeer van betrouwbaarheid creëert. Dit thema is ook een product met meerdere pagina's. Het bevat een blog voor uw berichten, een galerij voor uw afbeeldingen en een portfolio die is ontwikkeld om uw projecten op de beste manier te presenteren. Als u met klanten wilt communiceren, kunt u vertrouwen op sociale opties, getuigenissen, contactformulieren en forumpagina. Bovendien kan uw klant zich op uw website registreren om hun bestellingen in de gaten te houden. Dat is handig voor uw klantenbestand. Coder heeft ook veel gemaakt om een Joomla-thema te maken dat zonder problemen werkt. Dit is de reden waarom het Pelicor-websitethema zeer responsive, snel en goed geoptimaliseerd is. En mis de kans niet om de demo van Pelicor Joomla te bekijken!

Template 102355: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Ontwerp, Vloeren, Design en Fotografie, Woning en Gezin
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options, Blog, Gallery, Forum, HTML 5
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Waardering: (1 beoordeling)
Formulier(en):Advanced Search, Contact Form, Login Form, User Registration
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?