ProHealth Joomla Template

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen
Template Informatie

Mensen besteden tegenwoordig veel aandacht aan hun levensstijl. Het is goed en op deze manier worden we allemaal gezonder. Het betekent ook dat je met een website voor life coaching een goede zaak kunt maken. Als je veel weet over een gezonde manier van leven, erover blogt of gezonde voeding en producten maakt, kun je je bedrijf op deze manier een boost geven. En het internet staat klaar om u nieuwe klanten te bieden. Het is echter niet zo eenvoudig om succesvol te worden. In eerste instantie moet je je concurrenten overwinnen. Daarom heeft u een website nodig die speciaal voor uw bedrijf is ontwikkeld. En het moet goed zijn. Zoals het ProHealth Joomla-thema. Het heeft een professioneel ontwikkeld ontwerp gemaakt in zachte kleurtinten. Het is echter ook schoon genoeg om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen. Het belangrijkste is dat het in het oog springt vanwege de structuur van de website. En het is belangrijk omdat de meeste bezoekers liever gewoon door websites scrollen. U kunt het ProHealth-ontwerp ook aanpassen aan uw wensen, zodat het perfect geschikt is voor uw bedrijf. Gebruik meegeleverde elementen, zoals een dropdown-menu, of voeg nieuwe beelden toe. ProHealth Joomla-thema is uit meerdere pagina's. Dankzij deze functie kunt u gemakkelijk informatie sorteren en scheiden om uw website intuïtief te maken. Er zijn veel pagina's zoals Blog, Galerij, Portfolio, Services, Enkele servicepagina en nog veel meer. Je kunt ze ook gemakkelijk bewerken. Als u feedback wilt laten zien, heeft u een pagina met getuigenissen. En als u met klanten wilt communiceren, kunt u dit doen via sociale opties, het contactformulier of gewoon een blogpost plaatsen. Het ProHealth Joomla-thema reageert ook zeer goed dankzij een professioneel ontwikkelde code. Het zal adoptief zijn en u kunt er zeker van zijn dat het op alle apparaten en alle operationele systemen werkt. Verspil dus geen tijd en bekijk de demo voor meer informatie en druk op alle knoppen.

Template 102220: Joomla Template
Ontwerper:RockThemes
Installatie:We raden aan om de Joomla Template te installeren als nieuwe website. Gebruik hiervoor het fullpackage of quickstart installatiebestand. Op installatie in een bestaande Joomla website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Ondersteuning:Bij aankoop van dit thema ontvang je Basic Support geheel gratis. Hiermee kun je gedurende vier weken na aankoop van het thema gebruik maken van de klantenservice bij vragen over installatie of aanpassingen.
Bronbestanden:
Onderwerp(en):Levenscoach, Mens en Maatschappij
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Dropdown Menu, Google map, Sample content, Quickstart Package, Advanced Theme Options, Blog, Gallery, Forum, HTML 5
Ontwikkeld voor:Joomla 3.9
Formulier(en):Contact Form, Login Form, Newsletter Subscription, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Types:Joomla Templates
Aanbevolen hosting:Zign Plus Webhosting

Stel een vraag over dit thema

Geen idee waar te beginnen met je Joomla website? Of wil je graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel je vragen direct. Wij geven je graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit jouw nieuwe website?