Salutem Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Creëer een snelle en betrouwbare website voor uw kliniek! Dit is een geweldige Joomla-sjabloon die geschikt is voor een medische website. Het is gemaakt met behulp van een schoon en elegant ontwerp met aandacht voor details. Alle elementen zijn zeer zorgvuldig ontwikkeld en dragen bij tot de meest aangename perceptie door de gebruiker. Een verzameling van verschillende paginalay-outs is aanwezig. De sjabloon heeft veel ontwerpopties voor de hoofdpagina en andere pagina's. Het heeft ook een mooie uitstraling en biedt veel opties voor het aanpassen van de parameters. Het heeft volledige SEO-optimalisatie, ondersteuning voor Google-lettertypen en geoptimaliseerde code. Dit alles zal u helpen om uw bedrijf te promoten.

Template 71513:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:18
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Sliced PSD, Alternative Module Layouts, Back To Top Button, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Modules Bundle Install, Quickstart Package, Sample content, Social Options, Sortable Gallery, Tooltips
Animation:HTML plus JS
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.2.0-3.8.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.8.10
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Waardering: (2 beoordelingen)
Onderwerp(en):Gezondheid en Medisch
Formulier(en):Contact Form, Login Form, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:MotoHosting SSD Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Er zijn nog geen vragen gesteld over Salutem Joomla Template

  Geen idee waar te beginnen met uw Joomla website? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel uw vragen direct. Wij geven u graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit uw nieuwe website?