Cabpark Joomla Template

 • Omschrijving
 • Details
 • Vragen
Template Informatie

Een website voor een taxiservice moet handig zijn als een telefoontje en snel als de beste auto. Cabpark Joomla-sjabloon is gemaakt om aan die verwachtingen te voldoen. Het heeft een eenvoudig, maar helder ontwerp, intuïtief begrijpelijk en illustratief. Alle animatie-effecten onderstrepen voldoende details van de pagina en verhogen de downloadsnelheid niet. Met bestelformulier, sociale media-opties en een handig contactveld kunnen klanten snel contact met u opnemen en service boeken. Het blok van de autotypes en de meest gestelde vragen zullen het werken met u gemakkelijker en aangenamer maken voor uw klanten.

Template 68313:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:1
Bronbestanden:
Overige Functies:Advanced Theme Options, Sliced PSD, Alternative Module Layouts, Commenting System, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Sample content, Social Options, Sortable Gallery, Tooltips, Background Options
Animation:HTML plus JS
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code
Features:Beheersysteem, Bootstrap, Responsive, Retina Ready, T3 Framework
Functionaliteit:Blog, Forum, Gallery
Joomla! Modules:Articles - Newsflash, Articles Single, Camera Slideshow, Bootstrap Collapse, Bootstrap Tabs, TM Ajax Contact Form, Komento
Geschikt voor:Joomla 3.2.0-3.8.x
Ontwikkeld voor:Joomla 3.8.4
Opmerking:We raden aan om deze Joomla Template te installeren als nieuwe website (via de fullpackage installatie). Op installatie in een bestaande website kan slechts beperkt ondersteuning worden gegeven.
Onderwerp(en):Auto, Auto's en Motoren
Formulier(en):Contact Form, Login Form, User Registration, Search Form
Installatie:Een installatiehandleiding (Engelstalig) wordt meegeleverd met de template.
Benodigde software:
  Aanbevolen hosting:MotoHosting SSD Webhosting

  Stel een vraag over dit thema

  Er zijn nog geen vragen gesteld over Cabpark Joomla Template

  Geen idee waar te beginnen met uw Joomla website? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over installatie of aanpassingen? Stel uw vragen direct. Wij geven u graag advies.


  Deel dit thema via social media:

  Wordt dit uw nieuwe website?