Creator HTML5 Template (Bootstrap)

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Wilt u een professioneel uitziend thema om vanaf online leads van hoge kwaliteit te genereren? Bekijk Websjabloon Civiele Techniek van dichtbij. Ontworpen door de beste marktleiders, beschikt het over alle benodigde tools voor een efficiënte promotie van uw services. Het slanke en absoluut verbluffende ontwerp dompelt bezoekers meteen onder en zorgt ervoor dat ze actie ondernemen. Responsieve schuifregelaar voor websites is een manier om uw services in het beste licht te presenteren en de aandacht van gebruikers te vestigen op de voordelen van uw bedrijf. Maak gebruik van meerdere opties voor kop- en voetteksten, themakleuren en Google-lettertypen. Bovendien kunt u de functionaliteit van uw toekomstige website verrijken met statische en dynamische elementen, widgets, plug-ins, modules en andere UI-elementen. Tijdens het aanpassen van het thema kunt u ook gebruik maken van sjabloondocumentatie die bij het pakket is gevoegd of extra hulp krijgen door uw vragen te richten op 24/7 toegewijde en vriendelijke ondersteuning. Pak Bootstrap Civil Engineering Website Template om uw industriële website van stroom te voorzien.

Template 64346:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:65
Bronbestanden: HTML  PSD 
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Overige Functies:Sliced PSD, Back To Top Button, Crossbrowser Compatibility, Dropdown Menu, Favicon, Google map, Google Web Fonts, Live Search, Tabs, Tooltips
Animation:HTML plus JS, Parallax, Lazy Load effect
Bootstrap Versie:3.2.0
Coding:1170 Grid System, CSS 3, HTML 5, jQuery, Semantic Code, Valid Coding, Sass
Features:Bootstrap, Extra Pages Layouts, Responsive
Functionaliteit:Gallery
Gallery Script:Accordion, Carousel, Gallery, Isotope, Slider
Waardering: (5 beoordelingen)
Onderwerp(en):Staal, Lassen, Mijnbouw, Civiele techniek, Industrieel, Cement, Hout, Packaging, Zakelijk, Stratenmaker, Bouwmaterialen
Formulier(en):Contact Form, Newsletter Subscription, Search Form
Opmerking:Dit thema is uitgebracht onder een GNU GPLv3 licentie, en wordt geleverd zonder stockfoto's of een .PSD bronbestand. Deze bestanden vallen niet onder de GPL licentie.
Benodigde software:
  • HTML editor (zoals Adobe Dreamweaver)

De gebruikte foto's in de template demo zijn ter illustratie en zijn niet inbegrepen met de template.

Stel een vraag over dit thema

Er zijn nog geen vragen gesteld over Creator HTML5 Template

Heeft u vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven u graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit uw nieuwe website?