Dave Martin HTML5 Template (Bootstrap)

  • Omschrijving
  • Details
  • Vragen


Template Informatie

Deze Videographer Responsieve HTML5-sjabloon heeft een mooie uitstraling en biedt enorme opties voor het aanpassen van de sjabloonparameters. Bovendien bevat de sjabloon geavanceerde functies, zodat u wijzigingen kunt aanbrengen zonder de code te bewerken. De sjabloon is geschikt voor het maken van videografiesites en blogs over video. U kunt absoluut elk detail van deze sjabloon aanpassen aan uw eigen behoeften, zodat elke site, gebaseerd op deze sjabloon, er uniek uitziet. U kunt ook verschillende plug-ins en widgets gebruiken om het navigeren op uw website zo gemakkelijk mogelijk te maken. Videograaf Responsieve HTML5-sjabloon wordt geleverd met gratis en regelmatige levenslange updates.

Template 63943:
Ontwerper:ZEMEZ
Downloads:13
Bronbestanden: HTML  PSD 
Development:Statische HTML Template
Geschikt voor CMS:Nee. Deze template bevat een compleet website ontwerp met losse HTML bestanden. De template is niet geschikt voor een CMS beheersysteem zoals WordPress of Joomla.
Animation:HTML plus JS
Features:Bootstrap, Responsive
Waardering: (1 beoordeling)
Onderwerp(en):Film, Video Productie, Media, Webdesigner, Videograaf, Video Website, Ontwerp, Kunst en Cultuur, Design en Fotografie, Zakelijk, Entertainment, Games & Uitgaan, Filmstudio
Opmerking:Dit thema is uitgebracht onder een GNU GPLv3 licentie, en wordt geleverd zonder stockfoto's of een .PSD bronbestand. Deze bestanden vallen niet onder de GPL licentie.
Benodigde software:
  • HTML editor (zoals Adobe Dreamweaver)

De gebruikte foto's in de template demo zijn ter illustratie en zijn niet inbegrepen met de template.

Stel een vraag over dit thema

Er zijn nog geen vragen gesteld over Dave Martin HTML5 Template

Heeft u vragen over deze template? Stel ze direct. Wij geven u graag advies.


Deel dit thema via social media:

Wordt dit uw nieuwe website?