Gratis Cherry WordPress Templates

Cherry WordPress Templates Informatie

Cherry is een 'framework' ontwikkeld voor WordPress. Een Cherry WordPress Template bevat het Cherry Framework, en een 'child template' met het website ontwerp. Dit ontwerp kunt u naar smaak aanpassen. Het Cherry Framework blijft onaangetast.

Een van de grootste voordelen van Cherry WordPress is dat de installatie erg is vereenvoudigd. De gehele installatie vindt plaats in het WordPress sitebeheer, u hoeft niet meer te schakelen tussen WordPress sitebeheer, FTP en phpMyAdmin. En, dit is erg handig, een Cherry WordPress template kan eenvoudig worden ingevoegd in een bestaande WordPress website. De bestaande posts blijven behouden!

Cherry Framework wordt continu geupdated. Dit houdt in dat alle bug fixes en updates die onze ontwikkelaars uitgeven voor u beschikbaar zullen zijn. U krijgt dus een levenslange ondersteuning op de template!

Cherry WordPress Themes zijn gebaseerd op de Bootstrap gereedschapskist waarmee snel en eenvoudig websites kunnen worden gemaakt. Daarnaast is iedere Cherry WordPress Theme 'responsive', en biedt hierdoor een goede gebruikerservaring voor browsers in alle soorten en maten, zowel op desktop, als op smartphone en tablet.

Bijna alle inhoud is gebaseerd op 'shortcodes', dit zorgt ervoor dat de Cherry WordPress website eenvoudig te beheren en te bewerken is.