Contact opnemen


Heeft u een vraag, idee of een opmerking? Of komt u er onverhoopt toch niet uit met het aanpassen van uw template? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. We staan u graag en deskundig te woord en helpen u met de problemen die u ondervindt of de vragen die er bestaan na of tijdens het gebruik van de producten.

Financieel

Heeft u een vraag over de betaling, of over de factuur?

Ik heb een vraag over betalingen

Ondersteuning

Heeft u een template gekocht? En heeft u vragen over installatie, aanpassingen, etc?

Ik ontvang graag ondersteuning

Contactformulier


Gebruik dit formulier om uw vraag te stellen aan onze Nederlandstalige klantenservice. We streven ernaar om iedere vraag binnen 1-2 werkdagen te beantwoorden.

Over Zign


Zign is dé specialist op het gebied van kant-en-klare webdesigns voor Nederland en Vlaanderen. Dagelijks selecteren we een tiental nieuwe website templates en plaatsen deze op onze website. We werken hierbij nauw samen met onze partner Template Monster. Dankzij deze samenwerking garanderen we u de hoogste kwaliteit website templates.

Zign is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 52009645

BTW Nummer: NL103097922B02

Zijn jullie telefonisch bereikbaar?


Zign is alleen actief op het internet en levert geen telefonische ondersteuning. Heeft u vragen over onze producten, neem dan contact op via e-mail.

Het is een bewuste keuze om niet telefonisch bereikbaar te zijn. De reden hiervoor is dat we onze diensten voor een zo laag mogelijke prijs willen aanbieden. Om deze reden bieden we geen dure telefonische klantenservice. De kosten die we besparen met het inhuren van een callcenter geven we door aan u. Met andere woorden, u krijgt dus meer waar voor uw geld!

Een andere reden om te kiezen voor ondersteuning via e-mail is dat we kunnen beoordelen wie de meest geschikte persoon is om uw vraag te beantwoorden. Daarnaast kunnen we beter inschatten welke vragen prioriteit hebben. Ook kunnen we u via e-mail veel gemakkelijker stap-voor-stap uitleggen hoe u het probleem kunt oplossen.