De 20 beste zakelijke WordPress Themes van 2017

De 20 beste zakelijke WordPress Themes van 2017

In dit overzicht vind je een selectie van de 20 beste zakelijke WordPress themes van 2017. Met elk van deze WordPress thema’s kun je zelf een schitterende en goed vindbare bedrijfswebsite maken.

Wil je een zakelijke website maken, dan ontkom je bijna niet aan WordPress als beheersysteem. WordPress is het meest populaire website beheersysteem (CMS). Ooit werd WordPress gelanceerd als blogplatform, maar het beheersysteem is in de loop der jaren flink doorgegroeid. Inmiddels draait wereldwijd maar liefst 1 op 5 websites onder WordPress. Wanneer je op zoek bent naar een manier om op eenvoudige wijze een website te maken, dan is een zakelijk WordPress thema de beste start. Door de enorme populariteit van WordPress is het aanbod aan thema’s groot, en het kan dan ook lastig zijn om een geschikt thema te vinden.

Bij het selecteren van de verschillende thema’s is met name gekeken naar professionele ontwerpen gemaakt door gekwalificeerde webdesigners. Omdat het voor ieder bedrijf belangrijk is om gevonden te worden in Google is ook gekeken naar zoekmachine vriendelijkheid. Met elk van de 20 onderstaande thema’s kun je een goed vindbare bedrijfswebsite maken. Daarnaast is de broncode van elk thema door ons beoordeeld. We kunnen zeggen dat elk van deze thema’s uiterst veilig zijn, iets wat van groot belang is bij een zakelijke website. De verschillende thema’s kunnen gebruikt worden door ZZP-ers, MKB bedrijven, grote bedrijven, startups of welk ander type bedrijf dan ook.


Monstroid2: Multifunctioneel WordPress Thema


Dit is de tweede versie van Monstroid, en het is een thema wat je op verschillende manieren kunt inzetten. Dankzij de grote hoeveelheid compatible plugins kun je dit thema inzetten voor verschillende websites. Monstroid2 is de perfecte oplossing voor bedrijfwebsites. Het installeren van Monstroid2 Thema in WordPress is eenvoudig dankzij de installatie wizard. Door gebruik te maken van de Power Builder (meegeleverd) kun je de inhoud van de website eenvoudig aanpassen en bewerken.

Meer informatie  |  Live Demo


Extrafix: Klusbedrijf Thema


Een geweldig Klusbedrijf WordPress Thema voor onderhoudsdiensten en klusbedrijven. Wil je snel je klusbedrijf presenteren, gebruik dan dit thema om een meesterlijke website op te zetten. Maak gebruik van de meegeleverde Afsprakenplanner, hiermee kunnen je klanten direct een afspraak maken! Na afloop kunnen je klanten een beoordeling achterlaten op de website, en zo andere klanten helpen.

Meer informatie  |  Live Demo


Volt: Electricien Thema


Volt is een Installatiebedrijf WordPress Thema met een simpel, maar doeltreffend ontwerp. Het thema is specifiek ontwikkeld voor installatiebedrijven, maar ook zelfstandige installateurs en electriciens kunnen hier prima mee uit de voeten. Het thema is bedoeld voor ZZP-ers en kleine bedrijven, en kan eenvoudig worden bewerkt. Ook dit thema is geoptimaliseerd voor zoekmachines, dus potentiële klanten kunnen eenvoudig de weg vinden naar je bedrijf.

Meer informatie  |  Live Demo


Fast Moving: Verhuisbedrijf Thema


Wil je een website maken voor een verhuisbedrijf? Gebruik dan dit thema. Klanten zullen je website eenvoudig via Google kunnen vinden, want het thema is geoptimaliseerd voor zoekmachines. De afsprakenplanner helpt je klanten om direct een afspraak in te plannen voor een adviesgesprek. Op de pagina Diensten kun je de verschillende diensten van je verhuisbedrijf promoten. In de slider op de voorpagina kun je tot 10 foto’s plaatsen, een prachtig hulpmiddel om de aandacht van klanten te trekken.

Meer informatie  |  Live Demo


SmithPlumbing: Loodgieter Thema


Een Loodgieter kan niet zonder eigen website. Klanten die met spoed op zoek zijn naar een loodgieter zullen vrijwel altijd in Google zoeken naar een bedrijf in de buurt. Gebruik dit thema voor je website, en je zult goed gevonden kunnen worden in Google. Je klanten kunnen de afsprakenplanner gebruiken om direct een loodgieter te bestellen. Wijs je klanten op de mogelijkheid om een beoordeling achter te laten, de beste reclame voor jouw bedrijf!

Meer informatie  |  Live Demo


Smartwood: Timmerman Thema


Dit is een responsief en degelijk gebouwd WordPress Thema voor Timmerbedrijven. Het thema is ook goed bruikbaar voor klusbedrijven en onderhoudsdiensten.

Meer informatie  |  Live Demo


Leon: Reclamebureau Thema


Leon is een kant-en-klaar WordPress Thema wat gebruikt kan worden voor reclamebureaus. Presenteer je bedrijf aan klanten met dit fraai vormgegeven ontwerp. Het is ontwikkeld met Cherry Framework 5 als basis. Het aanpassen van dit thema is een eenvoudig dankzij de Power Builder.

Meer informatie  |  Live Demo


Manufacto: Industriëel Thema


Een bedrijf voor kunststof verwerkende industrieën. Dit thema is ontwikkeld in een donkerblauwe stijl, een kleur die vertrouwen wekt bij de website bezoekers. Een professioneel ontwerp waarmee je een degelijke industriële website kunt maken. Dit thema zit vol met features waarmee de verschillende onderdelen van het bedrijf getoond kunnen worden. De klik-en-sleep editor Power Builder maakt het aanpassen van het thema eenvoudig.

Meer informatie  |  Live Demo


ExtraLink: Consultancy Thema


Een ruim opgezet thema voor consultants en financiële bedrijven. Het georganiseerde ontwerp biedt alle ruimte om analyses te presenteren op de website. Geschikt om banken, investeerders en andere financiële bedrijven te presenteren op het internet.

Meer informatie  |  Live Demo


Tradex: Financiëel Thema


Dit thema is ontwikkeld voor financiële websites, maar ook perfect bruikbaar voor accountants en boekhouders. De duidelijke homepage waarop verschillende diensten gepresenteerd kunnen worden is voorzien van een slider presentatie. Dit voor zoekmachines geoptimaliseerde thema levert u klanten op.

Meer informatie  |  Live Demo


HomePro: Makelaar Thema


Als makelaar is het hebben van een eigen website een must. Dit responsieve ontwerp bevat alles om een compleet huizenaanbod te presenteren aan potentiële kopers. Met behulp van de handige klik-en-sleep Power Builder bewerker is het aanpassen van de website kinderspel.

Meer informatie  |  Live Demo


Marshal: Zakelijk B2B Thema


Een thema voor een B2B bedrijfswebsite. Het WordPress thema is zoekmachine vriendelijk, en kan eenvoudig worden aangepast. De layout kan worden gewijzigd via de Live Aanpasser, en de inhoud van de website kan worden gewijzigd middels de Power Builder.

Meer informatie  |  Live Demo


Taylor: Accountant Thema


Dit is een volledig aanpasbaar en responsive Accountant of Boekhouder WordPress Thema. Het thema is ontwikkeld voor ZZP-ers en kleine bedrijven. Als je concurrenten een stap voor wilt zijn, dan gebruik je dit fraai vormgegeven thema voor je bedrijf. De CTA (Call-to action) op de voorpagina zal je potentiële klanten direct aansporen om gegevens achter te laten.

Meer informatie  |  Live Demo


TaxPress: Belastingadvies Thema


Een WordPress Thema ontwikkeld voor belastingadviseurs. Dit thema kan eenvoudig worden bewerkt middels de Power Editor. Alle functies in dit thema zijn er op gericht om een goede conversieratio te behalen, met dit thema worden bezoekers klanten.

Meer informatie  |  Live Demo


InTime: Transport Thema


Dit thema is ontwikkeld voor transporteurs en transportbedrijven die zelf een vindbare website willen maken. Het thema voor WordPress kan ook gebruikt worden door koeriers. Informeer klanten over de verschillende bezorgdiensten.

Meer informatie  |  Live Demo


Encompass: Scheepvaart Thema


Dit thema is ontwikkeld voor rederijen en schippers. Bedrijven actief in de scheepvaart zullen het ontwerp van dit thema zeker kunnen waarderen. De Power Builder maakt het aanpassen van de informatie op de website eenvoudig.

Meer informatie  |  Live Demo


Penn: Vertaalbureau Thema


Houd je je bezig met het vertalen van teksten? Tolken en vertalers kunnen zich online presenteren met dit WordPress Thema. Alle aangeboden vertaaldiensten kunnen uitstekend worden gepresenteerd in dit eenvoudig aan te passen thema.

Meer informatie  |  Live Demo


NoLAN: Zakelijke Dienstverlening Thema


Een thema voor zakelijk dienstverleners, dit is NoLAN. Voorzien van een fraai ontwerp, het thema is responsive en dus geschikt voor alle apparaten.

Meer informatie  |  Live Demo


EMpower: Zonneenergie Thema


Dit thema is ontwikkeld voor bedrijven in de groene energie sector, en specifiek voor leveranciers en installateurs van zonnepanelen. Het uitgebreide thema laat zich makkelijk aanpassen (dankzij de Power Builder). Begin vandaag nog met het maken van een vindbare website met dit thema.

Meer informatie  |  Live Demo


Heb je nog vragen over een van deze thema’s? Of ben je op zoek naar een thema voor een specifieke niche? Laat het me weten via de comments!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *