Wijs je webdesigner de deur, maak zelf je website!

Wijs je webdesigner de deur, maak zelf je website!

Ben je van plan om een website te maken voor jezelf of je bedrijf, dan heb je twee keuzes: 1. gebruik maken van een website bouwer, of 2. het inhuren van een professionele webdesigner. Als je weinig ervaring hebt met het maken van websites dan kan dit een lastige keuze zijn. Vaak wordt gemakshalve gekozen voor het inhuren van een webdesigner, maar waarom zou je het niet zelf doen en gebruik maken van een stukje software in de vorm van een website bouwer?

Webdesigner

Het is belangrijk om direct iets recht te zetten. Webdesigners zijn van grote waarde. Het zijn over het algemeen uiterst getalenteerde en hardwerkende mensen die uitstekend begrijpen hoe ze bedrijven en ondernemers van dienst kunnen zijn met een online aanwezigheid. Ware het niet dat veel ondernemers helemaal niet op zoek zijn naar een webdesigner. Ze willen een website.

Vooropgesteld, wij zijn groot fan van goede webdesigners. Waarom dan deze blogpost? Ze zijn duur. Voor ondernemers is het belangrijk om de kosten onder controle te houden, maar een webdesigner inhuren kost veel geld. Wat is dan de reden dat veel ondernemers toch overgaan tot het inhuren van een webdesigner? Het voelt alsof ze enige controle kunnen uitoefenen over het ontwerp, en het laten maken van een website is beslissing die eenvoudig te nemen valt.

“Het laten maken van onze website heeft ons veel geld gekost”, zegt Betty. “Voor het vertalen van mijn fysieke winkel naar een digitale webshop hebben we de hulp ingeroepen van een webdesignbureau. We kregen een prachtige op-maat gemaakte website, en gingen ervan uit dat de bestellingen zouden binnenstromen. Voor een kleine tienduizend euro kregen we weliswaar een website die er beter uitziet dan die van onze directe concurrenten, maar door de hoge investering bleef er geen geld over om de site te promoten. Met als gevolg dat we nauwelijks bezoekers hadden, en dus ook geen verkopen.”

Wat webdesigners weten is dat de gemiddelde klant het verschil niet ziet tussen een maatwerk website, en een op een template gebaseerde website. Voor de klant maakt dit een groot verschil. Een maatwerk website laten maken kost minimaal 3000 euro, terwijl een website templates een aanschafprijs heeft van ongeveer 50-200 euro.

Wil je een echt unieke website laten maken, eentje waar de concurrenten niet aan kunnen tippen? Huur een webdesigner in. Je zult een geweldige website krijgen, maar tegen hoge kosten. Wil je liever voordeliger online met je bedrijf en geld overhouden voor het promoten van je website? Maak dan zelf een website met een website bouwer.

Website bouwer

Heb je besloten om zelf een website te maken zonder de hulp in te roepen van een webdesigner? Kies dan voor MotoCMS als jouw website bouwer. MotoCMS is een tool waarmee je met een klik-en-sleep bewerker zelf je website kunt samenstellen. Met deze website bouwer kun je aan de slag zonder enige ervaring met het maken van websites.

Een website bouwer kan overweg met sjablonen, kleurenpaletten, widgets en elementen. Hiermee kun je zelf een website samenstellen door elementen zoals tekstblokken en afbeeldingen samen te voegen.

motocms website bouwer

Hoe gemakkelijk is het om een website te maken door elementen te slepen naar elke gewenste plek? De website bouwer MotoCMS heeft een slimme beheeromgeving die je in staat stelt om een website te maken zoals jij dat wilt.

Ondervind je problemen met een bepaald onderdeel? Hulp is eenvoudig in te schakelen via een helpdesk. Het is dus niet alleen gemakkelijk zelf een website te maken, maar je kunt bovendien gebruik maken van professionele ondersteuning.

Waarschijnlijk zijn de lage kosten het belangrijkste voordeel. Door gebruik te maken van een website bouwer kun je voordelig een eigen website maken tegen minimale kosten. Zo houd je geld over voor het promoten van je website en je bedrijf!

Want als het zo eenvoudig is om zelf een website te maken… waarom zou je het dan niet gewoon zelf doen?

Wijs je webdesigner de deur

Bij het maken van je website is het beter om zaken in perspectief zien. Je hoeft niet te streven naar perfectie, maar je website zal gewoon het gewenste resultaat moeten opleveren. Dit is het trekken van bezoekers, en het omzetten van bezoekers in klanten. Het enige wat je nodig bent is een goed ontwikkeld website template, en wat vrije tijd.

Met behulp van MotoCMS kun je jouw website maken in korte tijd. Geloof me, met elk van de MotoCMS Templates kan iedereen een complete website maken in minder dan drie dagen.

Wijs je webdesigner de deur

Aan jou de keuze. Je kunt duizenden euro’s besteden aan het laten maken van een professionele website, of minder dan 200 euro uitgeven om een website te maken op basis van een MotoCMS template.

Samengevat.. Zijn webdesigners belangrijk? Zeker weten. Heb jij er eentje nodig? Waarschijnlijk niet.

Dus waarom teveel betalen voor een website? Koop een MotoCMS Template en begin vandaag nog met het maken van je website!

EĆ©n Reactie
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *