MotoCMS nu inclusief gratis webhosting

MotoCMS nu inclusief gratis webhosting

Veel van onze klanten hebben MotoCMS inmiddels ontdekt als de perfecte oplossing voor het zelf maken van een website. De MotoCMS Website Bouwer is een eenvoudig te gebruiken, zodat je een eigen website kunt maken zonder ingewikkelde code te hoeven leren. Dankzij de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van MotoCMS kan iedereen in gemiddeld drie dagen een website maken, en daarmee bedoelen we een goed gemaakte website die er geweldig uitziet!

Om het maken van een website nog eenvoudiger te maken, bieden we je vanaf nu gratis MotoCMS Webhosting inclusief e-mail aan. Daarnaast wordt MotoCMS ook nog eens compleet geïnstalleerd én geactiveerd!

Je leest het goed: Iedere klant die een MotoCMS Website Template via Zign.nl bestelt ontvangt zonder bijkomende kosten Basic SSD MotoCMS Webhosting van MotoHosting, met een waarde van 119 euro (prijzen exclusief BTW). Daarnaast is ook installatie van MotoCMS geheel kosteloos, en het geheel wordt werkend opgeleverd (normale prijs 29 euro). Het enige wat je zelf moet betalen is de domeinregistratie, en ook dit regel je extra voordelig. Voor slechts 4,95 registreer je een .nl of .be domeinnaam (verlenging kost 9,95 per jaar).

NB: Deze aanbieding is niet geldig bij aankoop van een MotoCMS Landingpagina Template.

Weet je nog niet precies welke template het beste bij jou past? We hebben een selectie gemaakt van favoriete MotoCMS Templates!

Defrozo Fotografie – MotoCMS Template 59595

Maak kennis met Defrozo, een MotoCMS Template wat speciaal werd ontworpen om de mooiste foto’s schitterend tot hun recht te laten komen. Gebruik Defrozo om een fotografie portfolio samen te stellen. Plaats je foto’s in Defrozo en ze zijn niet langer gewoon foto’s, maar het worden stuk voor stuk prachtplaten. Omdat je foto met de grootst mogelijke perfectie maakt, of misschien omdat sommige foto’s juist bewust imperfect zijn. Elke door jou gemaakte foto heeft z’n eigen verhaal en verdient daarom een plek in het prachtige portfolio binnen de Defrozo MotoCMS Template.

Defrozo biedt je alle uitgebreide functies in MotoCMS om zelf een fotografie website te maken. De Website Bouwer met Blok-editor bevat een groot scala aan vooringestelde blokken, elk met een uniek ontwerp. Kies je favoriete blokken, en stel zo je eigen layout samen. Daarnaast kun je de vele verschillende widgets gebruiken om je website nog meer vorm te geven.

Ook Defrozo MotoCMS Template koop je op Zign.nl, inclusief 1 jaar MotoCMS Webhosting, e-mail en gratis geïnstalleerd!

Andere favoriete MotoCMS Templates

Met deze Sofaroom Moto CMS Template maak je eenvoudig een website voor een meubelzaak. Met slechts een paar aanpassingen kun je de template ook prima gebruiken als website voor bijvoorbeeld een bed ’n breakfast, via het contactformulier kunnen potentiële gasten eenvoudig een reserveringsverzoek indienen.

Deze Pool Maintenance MotoCMS Template is voorzien van een fraai ontwerp. Maar past het onderwerp van deze MotoCMS Template niet bij je bedrijf? Geen probleem! Met de layout aanpasser kun je eenvoudig het kleurenpalet aanpassen. Vervang het logo en voeg je eigen foto’s toe. Elke MotoCMS Template kun je geheel naar eigen wens aanpassen!

Van deze Chateau Bakery MotoCMS Template zal het water je in de mond lopen. Ontwikkeld als website template voor een broodjeszaak, is deze template met wat aanpassingen ook prima bruikbaar voor bijvoorbeeld een lunchroom of koffiezaak.

Eén Reactie
  1. Kunnen zelfstandigen uit België ook gebruik maken van de gratis webhosting als ze van scratch een website willen maken met MotoCMS?

    Vriendelijke groeten,
    Bruno

De reactiemogelijkheid is gesloten.