Top 10 huisdieren templates voor websites

Top 10 huisdieren templates voor websites

Een professionele dieren website beheren: Onze top 10 van inspirerende en leuke huisdieren website templates

Jim Rohn zei: “Succesvolle mensen doen wat niet-succesvolle mensen niet doen. Wil niet dat het makkelijker was, maar wil het beter doen.” Zonder twijfel hebben deze wijze woorden nog steeds zin! Aan de andere kant leven we in de tijd van slimme technologieën. Vandaag de dag kun je je verloren huissleutels terugvinden met behulp van internet, en is webwinkelen al de normaalste zaak van de wereld geworden. Met moderne tools is het voor iedereen mogelijk om online een project te ontwikkelen. Al met al is e-commerce tegenwoordig het populairste middel geworden om je bedrijf verder te ontwikkelen. Natuurlijk is het belangrijk om je items en services te presenteren. Iedereen zegt dat je een boek niet op de kaft moet beoordelen, maar de waarheid is dat iedereen het doet. Als je dit weet, wees er dan zeker van dat je bedrijf een professionele presentatie als visitekaartje heeft. Ten tweede bespaart een handige website niet alleen jou tijd, maar ook tijd van je klanten. Ten derde zal het je ook helpen om het bereik te vergroten en nieuwe klanten te werven. Zoals je kunt zien, zijn er vele voordelen. Daarom gaan we je in deze blog vertellen hoe je een geweldige online webwinkel met betrekking tot dieren kunt opzetten en beheren met behulp van de tien meest inspirerende huisdieren website templates voor onze meest schattige vriendjes. Ben je er klaar voor om een geweldige website te beginnen?

Voor wie zijn deze geweldige e-commerce huisdieren templates bedoeld?

Zoals al genoemd, tegenwoordig is het heel belangrijk om je bedrijf online te presenteren. Het punt is dat het bouwen van eeb webwinkel met behulp van professionele webontwikkelaars en ontwerpers meestal duur uitvalt. Vanzelfsprekend kun je zelf leren om een website te programmeren, maar dit kost veel tijd. Om een ​​lang verhaal kort te houden, met deze inspirerende huisdieren templates kun je zelf een e-commerce webwinkel maken! Het zijn namelijk kant-en-klare ontwerpen voor een website waarmee je een website kunt maken zonder ook maar één regel te programmeren. Om deze reden zijn deze uitstekende website sjablonen voor huisdieren zo veelzijdig. Samengevat hebben ze bieden ze de geweldige opties en handige ontwerpelementen die je nodig zult zijn. Zo kunnen de layouts van deze templates moeiteloos worden aangepast door gebruikers ongeacht het kennis niveau. Het resultaat zal zijn dat je een volledig functionele webwinkel krijgt die je direct uit de doos haalt.

Bovendien wordt bij elk van deze e-commerce templates voor huisdieren geheel gratis vriendelijke technische ondersteuning gegeven. Een Engelstalige klantenservice is 24/7 bereikbaar, dus je kunt altijd contact opnemen met het team van professionals en hulp krijgen. Daarnaast krijg je bij elk thema een uitgebreide Engelstalige documentatie en stapsgewijze handleidingen die je kunnen uitleggen hoe de verschillende functies werken. Kortom, ook jij kunt met deze geweldige huisdieren templates werken, zelfs als je nog nooit eerder een site heeft gemaakt.

Wat zijn de kenmerken van deze prachtige huisdierenen templates?

Zonder twijfel combineren de e-commerce templates voor huisdieren kracht en schoonheid. Daarom zul je veel moderne opties in elk template pakket vinden. We hebben deze korte lijst voor je opgesteld met kenmerken.

  • Crossbrowser-compatibiliteit betekent dat je je website niet te testen in verschillende browsers, omdat je webwinkel fantastisch zal werken in elke browser!
  • Mobielvriendelijk! Het responsive ontwerp van deze rijke huisdieren templates maken je website geschikt voor apparaten met kleine schermen.
  • Opties als een kleurenkiezer helpen je om het website kleurenpalet in slechts een enkele kliks te wijzigen.
  • Ook bevatten de templates indrukwekkende visuele effecten. Zoals bijvoorbeeld: Parallax scrollen en Lazy Load-effecten.
  • Slimme en gebruiksvriendelijke navigatie helpen je bezoekers om zonder problemen hun weg te vinden.

Het is onnodig om te zeggen dat de volledige lijst met indrukwekkende website templates voor huisdieren erg lang is. Daarom hebben we korte beschrijvingen voor alle template producten ingevoegd. Vergeet niet dat je elke template via live demo kunt beoordelen en de website zelf kunt uitproberen!

Dierenwinkel – Minimalistisch maar krachtig huisdieren e-commerce Shopify-thema

Vanaf de eerste klik biedt dit minimalistisch e-commerce template voor huisdieren je de mogelijkheid om meerdere sorteeropties te gebruiken. De bezoekers kunnen je producten in alfabetische volgorde weergeven, en in een raster of op een lijst gebaseerde presentatie bekijken. Dankzij een op Ajax gebaseerde zoekfunctie zal iedere bezoeker uiterst snel kunnen vinden waar hij naar op zoek was, wat betekent dat de pagina tijdens het zoeken niet opnieuw hoeft te worden ingeladen. Daarnaast biedt Pet Shop de eigenaar een uiterst aanpasbare startpagina met veel kant-en-klare secties zoals testimonials, banners en productcarrousels.

Pet Shop Responsive Shopify Theme

Details | Demo

DOGGO – Geweldig en oogstrelend Hondenkennel Honden MotoCMS 3 webwinkel sjabloon

Om er geen lang verhaal van te maken, DOGGO is een ultieme, kant-en-klare oplossing voor iedereen die een diervriendelijk huisdierenproject wil opzetten zonder met code te hoeven werken. Om eenvoudige redenen bevat dit magnifieke MotoCMS 3-thema een klik-en-sleep website maker, die een ontelbaar aantal kant-en-klare blokken heeft waaruit je je website kunt samenstellen. Bovendien heeft dit hoogwaardige sjabloon een 100% responsive en adaptive ontwerp dat je langverwachte website zal doen pronken op alle apparaten, ongeacht de schermgrootte.

DOGGO - Kennel Club Premium Moto CMS 3 Template

Details | Demo

Cuddles – Wonderbaarlijk en Razendsnel Dierenwinkel WooCommerce-thema

Het eerste dat je moet weten over dit razendsnelle webwinkel sjabloon voor huisdieren is dat Cuddles een “mobile-first” ontwerp heeft, wat betekent dat de ontwerper de webwinkel heeft ontworpen voor kleine schermen en vervolgens heeft omgebouwd voor grotere displays. Dit template biedt je de mogelijkheid om de inhoud van je webwinkel professioneel te presenteren met behulp van het duidelijke productenraster op de hoofdpagina. Verder biedt dit schattige huisdieren-thema je ook de mogelijkheid om items te presenteren met behulp van de functie Single Product, waar je alle nodige informatie, links naar sociale media, call-to-action-knoppen en nog veel meer bij ieder product kunt plaatsen.

Cuddles - Pet Shop WooCommerce Theme

Details | Demo

Pupper – Baanbrekend en krachtig hondenfokker MotoCMS 3-thema

Pupper wordt geleverd met de mogelijkheid tot White Label dat perfect is voor ontwikkelaars, omdat je nu eenvoudig je eigen merk kunt bouwen voor het beheren van online klantprojecten. Ten tweede zal de website opgemerkt worden door Google, Bing, Yahoo en andere zoeksystemen, omdat het thema een krachtige SEO-integratie en net geschreven broncode heeft geschreven door professionals. Ook bevat Pupper een groot aantal lettertypepictogrammen in verschillende grootten en kleuren die je indien nodig kunt vergroten zonder kwaliteitsverlies zodat de interface van je website er geweldig uitziet, zelfs op de schermen met hoge resolutie.

Pupper - Dogs Breeder Premium Moto CMS 3 Template

Details | Demo

Pet House – Scherpe en aantrekkelijke Pet Care Service Joomla Template

Om te beginnen wordt dit e-commerce template voor huisdieren geleverd met 6 vooraf ingestelde kleurstijlen die je kunt gebruiken en waarmee je een eigen stijl kunt maken met behulp van de ThemeMagic-functie. De template Pet House bevat 5 verschillende MegaMenu-stijlen (o.a. Zoom, Fade, Elastic) waarmee je zoveel mogelijk informatie kunt presenteren als nodig en dit op de meest moderne manier. Een template als Pet House is een SEO-vriendelijk, responsief en crossbrowser-compatibele Joomla-template voor huisdieren websites, die je eindeloze mogelijkheden en codevrije aanpassingen biedt.

Pet House - Pet Care Service Joomla Template

Details | Demo

Love Thy Neighbor – Opvallende en zeer bewerkbare Liefdadigheid Huisdieren WordPress Theme

Allereerst is Love Thy Neighbor een hoogwaardig WordPress-thema waarmee je een prachtige e-commerce website kunt lanceren voor je huisdierenbedrijf, gewoon out-of-the-box dankzij de voorverpakte en gloednieuwe Elementor pagina bouwer. Deze stijlvolle editor is de volgende generatie van onze favoriete Drag-and-Drop Page Builder, dus het verlicht het proces van het aanpassen van je pagina’s en vereist geen technische vaardigheden. Als gevolg hiervan is het werken met dit opvallende WordPress-thema een nieuwe ervaring met het bouwen van een website.

Charity Events WordPress Theme

Details | Demo

ShopKitty – Mooi en gemakkelijk te beheren huisdieren PrestaShop-thema

Oorspronkelijk bevat dit opvallende e-commerce thema voor huisdieren een prachtige TM Media Parallax diashow, dus gebruik het voor de beste kans om je bezoekers door de inhoud van je webwinkel te leiden. Ook kun je je producten aan de hele wereld tonen met behulp van de magische TM-productlijst, TM Producten Slider en TM Mosaic Producten en de andere geweldige functies die ShopKitty je biedt. Verder is er TM Deal of the Day-plug-in, die je kunt gebruiken om producten te markeren en je bezoekers kunt informeren over bonussen, speciale aanbiedingen, kortingen en andere belangrijke informatie.

ShopKitty

Details | Demo

Animal Shelter – Bubbly and Strong Dierenasiel HTML Website Template

Zoals je kunt zien aan de hand van de demo van dit geweldige ontwerp wordt Animal Shelter geleverd met een rijke gebruikersinterface-kit waarmee je cirkeltellers, live search en donaties kunt toevoegen aan het ontwerp van je toekomstige website voor een dierenasiel. Tevens biedt dit huisdierenthema je meer dan 35 kant-en-klare HTML-pagina’s en meerdere voettekst- en koptekstlayouts, wat betekent dat je ieder ontwerpelement probleemloos kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Vergeet ten slotte het nieuwsbrief inschrijvingsformulier te activeren om de bezoekers van je website op de hoogte te houden van alle aankomende evenementen en nieuwigheden.

Animal Shelter Site Template

Details | Demo

Dog & Cat – Eenvoudig te gebruiken Joomla template voor huisdierklinieken

Om te beginnen bevat Dog and Cat een Social Login functie waarmee je bezoekers via hun Facebook- en Google-accountgegevens kunnen inloggen. Dit zal bezoekers tijd besparen en maakt het bezoeken van je progressieve online project een stuk aangenamer. Bovendien is dit Joomla template voorzien van een thema-kleuren schakelaar waarmee je het kleurenpalet van de website in één klik kunt veranderen. Geïnteresseerd? Aarzel dan niet om de live demo van Dog and Cat te bekijken en de oogstralende Lazy Load-effect te zien dat dit template je biedt!

Dog & Cat - Pet Clinic Responsive Joomla Template

Details | Demo

Shepherds Kennel – Moderne Kennel e-commerce MotoCMS 3 template

En als laatste stellen we je voor om naar dit moderne MotoCMS 3 e-commerce template voor huisdieren te kijken. Het wordt geleverd met stapsgewijze interactieve tutorials. Je kunt dit template binnen een paar minuten installeren, ongeacht hoeveel (of hoe weinig) ervaring je hebt met het maken van websites. Ook biedt Shepherds Kennel je de mogelijkheid om het ontwerp aan te passen met meer dan 500 verschillende lettertypen. Het bevat een flexibele blogfunctie waarmee je informatie en verhalen kunt delen met de bezoekers van je website. Last but not least bevat dit geweldige e-commerce MotoCMS 3 template natuurlijk een Google maps widget die de bezoeker helpt bij het vinden van je kantoor.

Shepherds Kennel Responsive Moto CMS 3 Template

Details | Demo

Zoals je hebt kunnen zien waren dit stuk voor stuk allemaal geweldige en echt krachtige e-commerce templates voor huisdieren websites. Samengevat zijn het producten van het hoogste niveau waarmee je een professioneel online visitekaartje kunt maken voor je bedrijf zonder een enkele regel code te schrijven. Nog beter is dat deze verkwikkende huisdieren-sjablonen zoekmachine vriendelijk zijn. Het betekent dat je website snel door alle populaire zoekmachines kan worden gevonden. Als gevolg hiervan zal het je werk verbeteren en zal het de gebruikerservaring van de bezoekers verbeteren. Dit komt om de eenvoudige reden dat elk van de genoemde huisdieren e-commerce templates geschreven is met valide semantische code. Dit hoef je dus zelf niet te doen! Zoals je kunt zien zijn ze rijk gevuld met functies. Met deze templates heb je verschillende handige en nuttige functies in één pakket! De bezoekers kunnen bijvoorbeeld je inventaris sorteren en precies vinden wat ze zoeken dankzij de slimme sorteeropties. Uiteraard zijn er ook audio-, video- en de obligate sociale widgets die je nodig zult zijn. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. De lijst met eigenschappen van deze geweldige huisdieren templates zijn eindeloos. Aarzel daarom niet om de demo’s te bekijken en te zien hoe alle onderdelen in actie functioneren!

PS! Hier is nog een cool stukje informatie voor jou als ontwerper! Zoals je wellicht weet, werd onze partner TemplateMonster vorige herfst een echte digitale marktplaats. Het betekent dat je nu niet alleen een waardig online project kunt maken met de geweldige templates … Maar je kunt ook zelf geld verdienen door je eigen template producten aan te bieden. Het heeft veel pluspunten, en als beste mag je webdesign ontwerpen ook blijven verkopen via de andere platforms. Mis je kans om als ontwerper nieuwe klanten te vinden niet!

Eén Reactie
Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *