Magento 2 thema installeren inclusief Nederlandse taal

Enige tijd geleden werd Magento 2 uitgebracht als opvolger voor het uiterst succesvolle Magento uitgebracht. Magento 2 is een doorontwikkeling van Magento, en er zijn al diverse webwinkeliers in Nederland overgestapt naar deze nieuwe Magento versie.

Magento 2 is ontwikkeld met mobile-first in gedachten, het is zeer geschikt voor apparaten met kleinere schermen. Bovendien is het nieuwe beheersysteem sneller en veiliger in vergelijking met zijn voorganger. Het is ook nog eens eenvoudiger te gebruiken dankzij de vernieuwde gebruikersinterface. De navigatie is duidelijker geworden, zodat je veel sneller je weg zult vinden in de beheeromgeving. Ook kun je sneller producten en categorieën aanpassen.

Magento 2 is met de huidige versie sterk aanwezig in het Nederlandse webwinkel landschap. Vele toeleveranciers, logistieke partners, betaalproviders en administratiesystemen hebben al koppelingen beschikbaar gesteld voor Magento 2.

Ook technisch is Magento 2 een stuk geavanceerder dan Magento 1. Zo wordt in Magento 2 bijvoorbeeld het jQuery framework gebruikt (in plaats van Prototype). Ook de ondersteuning voor PHP 7 maakt de webwinkel standaard een stuk sneller.

Ons advies is simpel. Kies voor Magento 2 en je webwinkel is klaar voor de toekomst. Ben je van plan om een nieuwe webwinkel te beginnen? Kies dan altijd voor Magento 2, omdat de ondersteuning voor Magento 1 in 2020 definitief zal eindigen.

Als je een bestaande webwinkel hebt, dan is dit het moment om over te stappen. Doordat de basis van Magento opnieuw is opgezet kun je je webshop helaas niet eenvoudig upgraden. Wel kunnen we assisteren met het overstappen naar Magento 2: we hebben inmiddels al diverse migraties succesvol uitgevoerd. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Ben je nieuwsgierig naar Magento 2? Dan wil je natuurlijk weten hoe je dit geweldige nieuwe Magento beheersysteem kunt installeren! We hebben inmiddels een handleiding geschreven over het installeren van Magento 2.2 inclusief een van de mooie Magento 2 Themes en de Nederlandse taal. Je kunt het lezen door op de volgende link te klikken: Magento 2 thema installeren inclusief Nederlandse taal

Reageren is niet (meer) mogelijk.