Basis

Betaalmethode iDeal installeren

Verkoop producten via je eigen webwinkel met de laagdrempelige betaalmethode iDeal. Het is niet voor niks de meest populaire betaalmethode op het Nederlandse internet.
Basis

Magento Installeren inclusief Thema

In deze complete Magento installatie handleiding zal ik je stap-voor-stap uitleggen hoe je het beste de Magento webwinkel software en de template kunt installeren.
Basis

Nederlands Taalpakket installeren

Vanzelfsprekend wil je ook de Nederlandse taal installeren in je webwinkel. Het Nederlands taalpakket niet standaard meegeleverd met de Magento software, maar hier kun je het downloaden!
Webhosting

De beste Webhosting voor Magento

Het vinden van goede (en betaalbare) Magento webhosting is noodzakelijk wanneer je een stabiele en snel te laden Magento webwinkel wilt draaien. Maar welke zaken moet je overwegen bij het kiezen van een Magento webhosting provider?
  • Magento Order E-mails instellen
    Een belangrijk onderdeel van je webwinkel is het e-mailverkeer met je klant. Je klant zal een e-mail krijgen ter bevestiging van de geplaatste bestelling, maar ook wanneer de orderstatus is gewijzigd bijvoorbeeld als het product wordt verzonden. lees verder...

Nieuw

Bekijk alle berichten