Blog

Moto CMS 3 vanaf nu ook in het Nederlands

Goed nieuws voor gebruikers van Moto CMS! Het door velen geliefde website beheersysteem is nu ook beschikbaar in de Nederlandse taal. Moto CMS is beschikbaar sinds het najaar van 2015, en heeft sindsdien een grote schare fans. Het is een gemakkelijk te beheren CMS met een intuïtieve interface en klik-en-sleep functionaliteit. Op onze website bieden we inmiddels meer dan 300 verschillende Moto CMS Templates aan voor Moto CMS 3!

Lees verder

‘Read More’ in Joomla Template vertalen

Joomla kun je installeren in meerdere talen, ook in het Nederlands. De template gebruikt de standaard taalbestanden van Joomla, maar sommige woorden komen hier niet in voor. Denk bijvoorbeeld aan Read More, of Name en Address in het contactformulier. Deze woorden kun je zelf vertalen via Taal-Overrides, maar nadeel is dat je elk woord apart moet opzoeken. Gelukkig is een snellere manier.

Lees verder

WordPress als “White-Label” CMS beheersysteem

Maak je gebruik van WordPress om websites te maken voor je cliënten? Je bent niet de enige. Naar schatting gebruikt ongeveer een kwart van alle websites wereldwijd WordPress als beheersysteem. Ook bij Zign is WordPress veruit het meest populaire platform waarvoor we website templates verkopen. Dit heeft als voordeel dat we WordPress Thema's aanbieden met ontwerpen voor nagenoeg alle branches, en voegen we dagelijks nieuwe WordPress Themes toe aan het aanbod. Ondanks alle voordelen van WordPress krijgen we regelmatig vragen van webdesigners die toegang tot de beheeromgeving verstrekken aan hun cliënten, maar dat ze bang zijn dat de...
Lees verder

Leren van fouten: wat veel WordPress gebruikers verkeerd doen

Bij Zign krijgen we veel vragen van klanten die voor de eerste keer zelf een website willen maken. Deze beginners kiezen vaak voor WordPress als beheersysteem, omdat het snel onder de knie te krijgen is en daardoor dus eenvoudig te gebruiken. Bovendien is WordPress in Nederland het meest gebruikte website beheersysteem, waardoor het niet moeilijk is om iemand te vinden die online (of offline in de vorm van een handige buurjongen) hulp kan bieden in het geval er moeilijkheden ontstaan.

Lees verder

10 jaar Zign, dat gaan we vieren met korting!

Vanaf de oprichting van Zign in 2006 hebben we ons tot doel op het bereikbaar maken van kwalitatief hoogstaand webdesign voor een ongelovelijke prijs. We bedanken al onze klanten voor hun vertrouwen in Zign. We zijn er trots op dat vele bedrijven in het MKB, ZZP-ers en particulieren met succes gebruik maken van door ons aangeboden templates en aanverwante diensten. Ook in de toekomst beloven we dat we doorgaan met waar we goed in zijn: het leveren van fraai webdesign en goede service.

Lees verder

Responsive Design: de voordelen op een rijtje

Een website met Responsive Design is een website die ontworpen is om te worden bekeken op diverse apparaten met verschillende schermformaten. Deze apparaten zijn onder andere smartphones en tablets, maar ook traditionele laptops en desktops. Met Responsive Design probeert een webdesigner de bezoeker als gebruiker van de website een zo goed mogelijke ervaring te bieden, ongeacht welk apparaat wordt gebruikt om de website te gebruiken.

Lees verder

Page generated in
0.00719 sec